Ethylhexyl Cocoate
Ethylhexyl Cocoate (Etilheksil Cocoat) Cas No: 92044-87-6 Ethylhexyl Cocoate, genellikle Cocoate Ester veya Cocoate of 2-Ethylhexyl olarak bilinen, çok yönlü bir bileşendir. 1. Kozmetik ve Kişisel Bakım Endüstrisi: Amaç: Ethylhexyl Cocoate, genellikle nemlendirici ve yumuşatıcı özelliklere sahip bir bileşendir. Cilt bakım ürünlerinde, ciltte yumuşaklık ve pürüzsüzlük sağlamak için yaygın olarak [...]
